Uutisarkisto

 

Aidertech on allekirjoittanut yhteistyösopimuksen
Suomen johtavan immateriaalioikeuksiin erikoistuneen
yrityksen Kolster Oy Ab’n kanssa (
www.kolster.fi). 23.1.2012
  

Kolster Oy Ab ja Aidertech Oy ovat solmineet yhteistyösopimuksen,
joka vahvistaa ja monipuolistaa kummankin yrityksen palvelutarjontaa
asiakkailleen. Sopimuksen mukaisesti Kolster voi tilata Aidertechilta
IPR-strategiakonsultointia asiakkailleen täydentämään omaa palvelukonseptiaan ja resurssejaan; vastaavasti Aidertechin asiakkaat voivat hyödyntää Kolsterin palveluita kilpailukykyiseen hintaan.

 

Aidertech tarjoaa IPR-strategiakonsultointia teknologiayrityksille. Aidertech auttaa esimerkiksi analysoimaan kilpailutilanteen ja laatii sen pohjalta kullekin liiketoiminnalle, tuoteryhmälle tai teknologialle kilpailutilanteeseen mukautetun IPR-stategian sekä kouluttaa yrityksen henkilöstöä strategian käyttöönotossa. Jan Ekström, Aidertechin perustaja ja toimitusjohtaja toimii myös IPR-strategian luennoitsijana mm. Aalto- ja Itä-Suomen yliopistoissa.

 

”Erilaisessa kilpailutilanteessa olevat tuoteryhmät tai liiketoiminnat vaativat räätälöidyn IPR-strategian. Sama strategia ei ole tehokkain mahdollinen erilaisissa kilpailutilanteissa”, Ekström sanoo.

 

”Kolsterin ja Aidertechin yhteistyö tukee asiakkaidemme tarpeita ja antaa meille mahdollisuuden tarjota kokonaisvaltaisempaa tukea heille. Kolsterin pitkä perinne ja osaaminen IPR-suojauksessa yhdessä Aidertechin liiketoimintalähtöisen lähestymistavan kanssa auttaa asiakasyrityksiämme terävöittämään ja tehostamaan IPR-strategiaansa uudella tavalla. Yhteistyöllämme pystymme entistä paremmin palvelemaan asiakkaitamme.”


Kolsterin myynnistä ja asiakkuuksista vastaava johtaja
Solveig Nylund kommentoi yhteistyötä:

 

”Sopimuksen myötä meillä on kokenut yhteistyökumppani täydentämässä omaa IPR-strategiapalveluamme. Kolster voi syventää Aidertechin tarjoamaa palvelua erilaisilla patenttiselvityksillä, suojapiiri- ja loukkausanalyyseilla. Kolster myös toteuttaa valitun strategian mukaiset suojausrekisteröinnit ja huolehtii niiden elinkaaresta. Patenttien ja tavaramerkkien väitteet, riidat ja oikeudenkäynnit sekä erilaiset neuvottelut ja sopimukset oikeuksien puolustamiseksi tai hyödyntämiseksi ovat Kolsterin ydinosaamista.

Text Box: Etusivu 
Text Box: Yrityksemme 
Text Box: Palvelumme 
Text Box: Henkilöstö

© 2012 Aideretech

Text Box: Copyright

business driven IP strategy

Text Box: Yhteystiedot 
Text Box: Uutiset
Text Box: Yhteistyö-
kumppanit